Idéias 53 Bvlgari Bayan Parfüm

Idéias 53 Bvlgari Bayan Parfüm. Bvlgari, bir parfümün kokusu kadar hikayesinin de önemli olduğunu savunur. Bvlgari bayan parfüm serileri bu denli geniş koku skalasıyla kadınların tercihi olmuştur. Baştan çıkarıcı, canlı ve genç kadınların cazibesini sembolize ediyor. Yapısında bulundurduğu portakal çiçeği, meyan kökü, ylang ylang, özel odunlar gibi notalarıyla size hitap edecek ve teninize yakışacak kokuyu bulmanız çok zor olmayacak. Sezgisellik ve gizem temelinde hayat bulan bu koleksiyon, masumiyeti çağrıştıran nitelikleriyle dikkat çekiyor.

12118937913311061365

Mais legal 12118937913311061365

Bvlgari mon jasmin noir koleksiyonunda kendine yer bulan dört parfüm, narin çiçek kokularıyla; Bvlgari kadın parfümleri, ilk olarak 1992'de sade ve tazeleyici bir koku olarak ortaya çıkar. Yapısında bulundurduğu portakal çiçeği, meyan kökü, ylang ylang, özel odunlar gibi notalarıyla size hitap edecek ve teninize yakışacak kokuyu bulmanız çok zor olmayacak. Bvlgari bvlgari splendida jasmin noir edp 50 ml kadın parfüm.

Yapısında bulundurduğu portakal çiçeği, meyan kökü, ylang ylang, özel odunlar gibi notalarıyla size hitap edecek ve teninize yakışacak kokuyu bulmanız çok zor olmayacak.

Bvlgari bayan parfüm serileri bu denli geniş koku skalasıyla kadınların tercihi olmuştur. Bvlgari kadın parfümleri, ilk olarak 1992'de sade ve tazeleyici bir koku olarak ortaya çıkar. Bvlgari bvlgari man wood neroli edp 100 ml erkek parfüm. Bvlgari aqva pour homme edt erkek parfümü 150 ml. Son seri ise 2019'da yeni eklenen parfüm çeşitleri ile genişlemiş ve geliştirilmiştir. Baştan çıkarıcı, canlı ve genç kadınların cazibesini sembolize ediyor.

12118937913311061365

Bvlgari aqva pour homme edt erkek parfümü 150 ml. Bvlgari aqva pour homme edt erkek parfümü 150 ml. Bvlgari mon jasmin noir koleksiyonunda kendine yer bulan dört parfüm, narin çiçek kokularıyla; Bvlgari bayan parfüm serileri bu denli geniş koku skalasıyla kadınların tercihi olmuştur. Sezgisellik ve gizem temelinde hayat bulan bu koleksiyon, masumiyeti çağrıştıran nitelikleriyle dikkat çekiyor. Baştan çıkarıcı, canlı ve genç kadınların cazibesini sembolize ediyor. Bvlgari, bir parfümün kokusu kadar hikayesinin de önemli olduğunu savunur. Bvlgari bvlgari splendida iris d'or edp kadın parfüm 100 ml. Yapısında bulundurduğu portakal çiçeği, meyan kökü, ylang ylang, özel odunlar gibi notalarıyla size hitap edecek ve teninize yakışacak kokuyu bulmanız çok zor olmayacak.